Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 7200 077

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 7200 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Nabestaanden Hulp

Na de uitvaart van een dierbare, een vaak hectische periode en zeer emotionele periode, lijkt het leven weer z’n gewone gang te gaan. Maar wij weten als geen ander dat pas dán de verwerking van het overlijden begint. Zeker geen makkelijke opgave, in tegendeel!

Nazorg

De zorg rond een uitvaart eindigt naar onze mening niet bij de plechtigheid. Ook daarna zullen er talloze zaken zijn die aandacht behoeven. Wij vinden het belangrijk dat de nabestaanden er ook in die periode niet alleen voor staan. Voor advies of bijvoorbeeld voor hulp bij het invullen van officiële papieren kunt u altijd een beroep op ons doen Zo lang en zo vaak als u wilt.

Wij verwijzen u graag naar het onderdeel “opzeggen van abonnementen & diensten“, als we u hierbij kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

Afwikkelingshulp

Als een dierbare komt te overlijden moet er veel geregeld worden. Zo moet er natuurlijk een uitvaart georganiseerd worden en er zijn bijvoorbeeld officiële papieren die getekend moeten worden. Dit alles in een zeer emotionele en gevoelige periode en onder tijdsdruk. Bij Uitvaartzorg Baarn zullen wij altijd voor u klaar staan, ook in de periode na de uitvaart. Zo zorgen wij er voor dat u in deze periode er nooit alleen voor staat. Wij zullen u in deze periode helpen en advies geven waar dit nodig is. Ook de abonnementen en diensten waarvan de overledene gebruik maakte moeten zo snel mogelijk opgezegd worden. Voor deze specifieke taak hebben wij een speciale tool beschikbaar: het programma ‘Closure’. Voor meer informatie over dit programma kunt u terecht op onze pagina ‘Opzeggen Abonnementen & Diensten‘. Bij vragen of voor meer informatie kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.

Onze mogelijkheden

Heeft u vragen over onze aanpak van nabestaanden hulp? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn te vinden onder deze pagina of op onze contactpagina. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Deze is wederom te vinden onder aan deze pagina.

.