Ons Afscheidshuis

Bij Uitvaartzorg Baarn beschikken we over ons eigen Afscheidshuis. Een mooie, sfeervolle plek om de overledene in een huiselijke sfeer op te baren en waar u in een klein gezelschap afscheid kunt nemen van uw dierbare. 

Alle tijd voor het afscheid

Wij hebben als uitgangspunt dat een uitvaart vaak een weerspiegeling is van iemands leven. Er moet dan ook ruim de tijd en gelegenheid zijn om afscheid te nemen, het liefst in een sfeer die hierbij past. Zo hebben wij ruimtes waar je in intieme kring op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. 

Het is niet altijd mogelijk om een geliefde thuis op te baren en eeen rouwcentrum voelt misschien wat onpersoonlijk. In ons afscheidshuis kunt u 24 uur per dag, op elk gewenst moment en in alle rust afscheid nemen op de manier die bij u past. 

Ook indien de uitvaart door een andere uitvaartondernemer wordt uitgevoerd kan de opbaring bij ons plaatsvinden. 

afscheidskamer
Verzorgingsteam in Baarn

Verzorgen

Verder is er de mogelijkheid om de verzorging van de overledene elders te laten plaatsvinden. Ons ervaren verzorgingsteam staat klaar om de verzorging en het vervoer op een correcte en gepaste wijze uit te voeren, met zorg en respect voor de overledene. Indien gewenst kan de overledene ook thuis worden opgebaard, in een ander uitvaartcentrum of bijvoorbeeld in een verzorgings- of verpleeghuis, waarbij we flexibel zijn om aan de wensen van de familie tegemoet te komen. Onze prioriteit is om in deze moeilijke tijd de familie en nabestaanden te ondersteunen en een waardig afscheid te faciliteren op de locatie die het meest passend is voor hen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de faciliteiten van ons Afscheidshuis? Of wilt u meer weten over de sfeer van onze rouwkamers? U bent van harte welkom om langs te komen! Ook kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers. Voor onze contactgegevens en onze openingstijden kunt u terecht op onze contactpagina. Ons contactformulier is te vinden onder aan deze pagina. Hier zult u wederom onze contactgegevens en onze locatie op Google Maps vinden. Wij horen graag van u!

Huiskamertuivaart: eenvoudig en persoonlijk

Namens Baarn Uitvaartzorg willen we u graag informeren over onze huiskameruitvaart: een respectvolle en betaalbare optie voor diegenen die het afscheid klein en intiem willen houden of wellicht minder financiële middelen tot hun beschikking hebben maar toch een waardig afscheid wensen.

Bij een huiskameruitvaart verzorgen wij een passende begrafenis of crematie, waarbij we streven naar een persoonlijke uitvaart die binnen uw budget past. Klik hier voor de details van onze huiskameruitvaart:

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Dankwoorden en reviews

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.