Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 7200 077

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 7200 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Hilversum

Uitvaart Hilversum

Uitvaart Hilversum

Uitvaart Hilversum laten verzorgen door Uitvaartzorg Baarn

Uitvaartzorg Baarn is een persoonlijke en betrokken onderneming. Wij ondersteunen u dan ook graag bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Hilversum. Uitvaartzorg Baarn biedt u andere mogelijkheden dan andere aanbieders van uitvaartzorg. Wij hebben namelijk naast de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven ook speciale crematievoorstellen ontwikkeld. Ons doel is om voor u een mooie uitvaart in Hilversum te verzorgen, met een gunstige samenstelling van prijs.

Deze voorstellen hebben wij gedurende een jaar beproefd bij ons uitvaartcentrum en ons crematorium in Hilversum. Met onze ervaring kunnen wij u een geslaagde en passende uitvaart in de omgeving van Hilversum aanbieden. De uitvaart is hierbij aanzienlijk goedkoper en hierbij hoort uiteraard een passend dienstenpakket. Wanneer uw dierbare is overleden, bespreken wij graag uw wensen in een telefonisch gesprek. Dit doen wij in alle rust, duidelijk en transparant.

Ons huiselijke uitvaartcentrum in Hilversum

Wanneer u een uitvaart in Hilversum wilt verzorgen met Uitvaartzorg Baarn, kunt u gebruik maken van ons uitvaartcentrum. We hebben een aantal locaties beschikbaar gesteld, waaronder Leusden, Baarn, Soest en Hilversum. In Hilversum vindt u ons crematorium Cremaere. Als u ervoor kiest om uw dierbare te laten cremeren, is dit een mogelijke locatie in Hilversum. Ons crematorium heeft duurzaam werken als basisprincipe en houdt uiteraard rekening met uw budget.

U kunt ook gebruik maken van een ander uitvaartcentrum in de omgeving van Hilversum. Al onze uitvaartcentra zijn huiselijk en intiem ingericht, zodat u hier een mooi en waardig afscheid kunt organiseren. Als u kiest voor een uitvaart met een afscheidsdienst, kunt u maximaal twintig personen ontvangen zonder extra kosten. U kunt altijd rekenen op de persoonlijke en betrokken benadering van onze uitvaartverzorgers. We staan klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen met alles rondom de uitvaart. Het kan moeilijk en emotioneel zijn om uw dierbare te laten cremeren of begraven, en daarom staan wij graag aan uw zijde.

Een mooie uitvaart voor een crematie verzorgen in Hilversum

Crematie Hilversum

In principe gaan wij bij Uitvaartzorg Baarn ervan uit dat u een crematie in de omgeving van Hilversum wilt organiseren. Hier zijn onze voorstellen dan ook op gebaseerd. Daar waar onze bestaande uitvaartbedrijven zich richten op de full-service uitvaartzorg, willen wij met Uitvaartzorg Baarn ons profileren in het lagere prijssegment. Onze bestaande uitvaartbedrijven zitten met name in het middensegment.

Wanneer u een kijkje neemt in onze mogelijkheden, vindt u een aantal verschillende voorstellen. Deze voorstellen bevatten bepaalde mogelijkheden op basis van een bepaald budget. Binnen deze voorstellen is het natuurlijk altijd mogelijk om zaken toe te voegen. Mist u bepaalde opties die belangrijk zijn voor u? Laat het ons dan weten. Dan kunnen wij het voorstel zo aanpassen dat het voldoet aan uw wensen. Ook kunnen wij u dan de nieuwe prijs laten weten. Op onze website vindt u ook de extra mogelijkheden. Natuurlijk mag u altijd contact opnemen wanneer u niet kunt vinden waar u naar op zoek bent op onze website. Onze uitvaartverzorgers kunnen u adviseren als het gaat om de mogelijkheden binnen uw budget.

Een waardige begrafenis verzorgen in Hilversum met Uitvaartzorg Baarn

Begrafenis Hilversum

Uiteraard is het mogelijk om een begrafenis in Hilversum met Uitvaartzorg Baarn te organiseren. Heeft een begrafenis uw voorkeur over een crematie in Hilversum? Laat het ons dan weten, dan maken wij een voorstel op maat voor u. Evenals voor een crematie mag u voor een begrafenis verwachten dat wij een gunstig voorstel maken. Een begrafenis in Hilversum is per definitie duurder dan een crematie. Dit komt met name door de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud. Deze verschillen per gemeente ook nog eens zeer.

Ook wanneer u de voorkeur geeft aan het verzorgen van een begrafenis in Hilversum, bespreken wij graag uw wensen in een telefonisch gesprek. Natuurlijk geldt ook in dit geval dat u altijd op een locatie kunt afspreken met onze uitvaartverzorger. In dit gesprek kunnen wij u ook meer vertellen over onze mogelijkheden als het gaat om een begrafenis in de omgeving van Hilversum.

U kunt het overlijden 24/7 melden bij Uitvaartzorg Baarn

Uitvaartverzorger begrafenisondernemer

Uw uitvaartverzorger

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Vaak is een overlijden al verwacht en zijn de wensen al besproken. Soms komt een overlijden echter onverwachts, daarom zijn wij altijd bereikbaar wanneer u het overlijden bij ons wilt melden. Op dat moment stellen we u een aantal korte vragen, zoals of u uw dierbare wilt laten begraven of cremeren in de omgeving

Neem voor meer informatie contact met ons op. Kijk voor onze blogs en het laatste nieuws op onze Facebookpagina.

.