Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 7200 077

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

035 7200 077  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Over ons

Uitvaartzorg Baarn is ontstaan vanuit het idee dat we een alternatief wilde bieden in aanvulling op de bestaande dienstverlening. Daar waar onze bestaande uitvaartbedrijven zich richten op de full-service uitvaartzorg, met name in het midden prijssegment, willen wij met Uitvaartzorg Baarn ons
profileren in het lagere prijssegment.

Hoe doen wij dit?

We hebben gezocht naar een vaste structuur van dienstverlening waarbij wij de te leveren dienstverlening zodanig kunnen aanbieden dat deze nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. Echter om een meer voordelige prijsstelling te bereiken moesten wij met name in het component arbeid een middenweg zoeken. Ook in de groepsgrootte van een uitvaart moeten wij een ander aanbod doen. Wij bieden onze diensten aan tot maximaal 20 personen bij een eventuele afscheidsdienst. Tot slot hebben wij een keuze gemaakt in het aanbod van uitvaartkisten en hebben deze beperkt.

Door het vormen van toeleveranciers konden wij voor u vaste prijzen vastleggen met onze leveranciers en door arbeidsuren-protocollen kunnen wij u gunstig geprijsde crematie-uitvaarten aanbieden zonder afbreuk te doen aan professie en respect.

Begrafenissen                               

Een begrafenis is per definitie duurder door met name de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud die per gemeente ook nog eens zeer verschillen. Mocht u evenwel de voorkeur geven aan een begrafenis vraag ons gerust om een offerte. U mag verwachten dat wij ook een begrafenis prijsgunstig offreren.

Thuisopbaring

Indien u een thuisopbaring wenst is dat ook zeker mogelijk. Wij zullen u wijzen op de voor- en nadelen. t.a.v. coronabesmetting. Wees zelf er goed van bewust wie u thuis ontvangt en onder welke condities. U neemt hierbij zelf de verantwoordelijkheid. Een thuisopbaring is per definitie duurder vanwege de mee te nemen koelapparatuur die later ook weer moet worden opgehaald en vanwege een extra vervoersbeweging in de meeste gevallen. In sommige gevallen is het bovendien noodzakelijk de overledene tussentijds te schouwen.

Het regelgesprek

Vanwege het arbeidsprotocol zullen wijde uitvaart telefonisch met u bespreken, in alle rust, duidelijk en transparant. Aansluitend bevestigen wij u per email onze dienstverlening zodat er geen verrassingen zijn achteraf. Indien u het regelgesprek op een door u bepaalde locatie wenst kan dit ook maar brengen wij hiervoor € 150,- kosten in rekening.

Verzekeringspolissen

Indien u verzekerd bent, ongeacht waar, accepteren wij op voorhand de uitkering uit hoofde van de verzekering. Wel worden deze polissen vooraf gecontroleerd op de dekking en hoogte van uitkering. Middels een acte van cessie incasseren bij de polis bij de verzekeraar en verreken wij deze met onze factuur. De kosten voor deze dienst zijn standaard € 150,-, maar het bespaart u dan ook de nodige rompslomp en formaliteiten.

Betaling van onze uitvaartkosten

Betaling geschiedt achteraf na de crematie of begrafenis. Facturering vindt plaats aan de persoon die de crematieopdracht heeft getekend. Dit is meestal de echtgenoot dan wel één van de kinderen. Deze is verantwoordelijk voor de betaling (indien er geen sprake is van een geldige en/of voldoende verzekering). De betalingen van de pakketten Lelie en Lelie Plus dienen voor de crematie te zijn voldaan.

De crematie

De crematie vindt altijd plaats bij het crematorium Cremaere in Almere (www.cremaere.nl). Indien u dat wenst kunt u aanwezig zijn bij de oveninvoer van de overledene. Hiervoor moet vooraf een tijdstip worden bepaald en zullen extra kosten aan zijn verbonden. Indien u toch kiest voor een ander crematorium zal de meerprijs van de crematie t.o.v. het crematietarief Cremaere bij u in rekening worden gebracht, vermeerderd met € 250,- extra handling fee.

Opbaring en uitvaartdienst in besloten kring

Als u kiest voor een uitvaart met een afscheidsdienst kan dat tot een maximum van 20 personen, zonder dat hiervoor een meerprijs in rekening wordt gebracht. zonder hiervoor een meerprijs in rekening  wordt gebracht op de prijs van het door u gekozen pakket.

Wij hebben voor u een viertal locaties waaruit u kunt kiezen:

In alle hierboven genoemde locaties wordt opgebaard en vinden de rouwbezoeken plaats op afspraak. De uitzondering hierop is als er wordt opgebaard in een 24-uurskamer. Dit betekend dat u 24 uur per dag met een eigen sleutel een rouwbezoek kunt plannen.

Kosten van derden

Kosten gemaakt door derden zijn niet inbegrepen in onze tarieven. Dit zijn kosten voor bijvoorbeeld een ziekenhuis mortuarium, verzorging door derden etc.

Uitvaartzorg Baarn het betaalbare alternatief!!

.