Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

035 7200 077

Opzeggen Abonnementen & Diensten

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk om na een gepaste tijd de abonnementen en diensten van de overledene op te zeggen. Bij Uitvaartzorg Baarn kunnen wij u helpen deze administratieve zorgen uit te besteden.

Het opzeggen van abonnementen en diensten

Wanneer een dierbare overlijdt moet er veel geregeld worden. Uiteraard moet er een uitvaart georganiseerd worden, maar ook andere zaken hebben uw aandacht nodig. Zo is het belangrijk om zo snel mogelijk de abonnementen en diensten waar de overledene gebruik van maakte op te zeggen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een energiebedrijf, een streaming service maar ook aan social media. Vooral in de huidige tijd, waar mensen vaak gebruik maken van veel verschillende (online) diensten is het opzeggen van al deze abonnementen vaak een energie- en tijdrovende klus.

Hoe werkt het programma ‘NabestaandenLoket’?

Bij Uitvaartzorg Baarn kunnen wij u helpen om deze klus uit te besteden. Dat doen we met het programma NabestaandenLoket. Dit programma helpt u door alle opzeggingen te regelen op een centrale plek. Nadat u heeft aangegeven van welke diensten de overledene gebruik maakte, regelt NabestaandenLoket de rest voor u. Met behulp van een wekelijkse mail houdt NabestaandenLoket u vervolgens op de hoogte.

Om gebruik te kunnen maken van NabestaandenLoket heeft u een persoonlijke inlogcode nodig. Deze is verkrijgbaar bij onze medewerkers en kost eenmalig € 97,50 incl. BTW. Bij interesse vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Onderstaande video geeft u wat meer uitleg over het programma NabestaandenLoket:

Contact

Heeft u vragen over het opzeggen van abonnementen en diensten met NabestaandenLoket? Of heeft u interesse in een inlogcode? Neemt u dan gerust contact met ons op! Onze contactgegevens en ons contactformulier is te vinden onder aan deze pagina. De contactgegevens zijn ook te vinden op onze contactpagina.

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen(o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook). is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op (035) 303 09 43 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Direct inloggen bij de Opzegservice

Snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze opzegservice.

Klik hier om in te loggen
.