Melden overlijden

Bel ons en we helpen u meteen.

Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen.

Vaak is een overlijden aanstaande en heeft een gesprek over de wensen vooraf reeds plaatsgevonden. Soms echter komt de dood onverwacht en niet gepland. Als u ons belt, ongeacht het tijdstip, zullen wij u, met name ’s nachts, kort een aantal vragen stellen naar de omstandigheden en waar uw voorkeur naar uit zou gaan. Aansluitend is de overbrenging en de verzorging van de overledene onze eerste zorg.

Hiervoor is in eerste instantie van belang dat de schouwarts (veelal uw huisarts) is geweest en middels een zgn. AB-verklaring de natuurlijke dood heeft bevestigd. Deze verklaringen hebben wij nodig voor zowel de aangifte van overlijden bij de betreffende gemeente als voor het overbrengen van de overledene.

Daarnaast is het raadzaam de kleding klaar te leggen welke het verzorgingsteam meeneemt voor het kleden van de overledene.

Tot slot is het van belang, ook voor het verzorgingsteam, dat er een keuze is gemaakt van een uitvaartkist.

Onze eerste zorg is de verzorging en het koelen van de overledene. Alle andere zaken kunnen de komende dagen in detail met u worden besproken.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Uitvaartzorg Baarn
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.