Uitvaart Huizen

Bel ons en we helpen u meteen.

Wij helpen u graag bij het nadenken over een uitvaart in Huizen. Onze uitvaartverzorgers begrijpen dat het na het overlijden van uw dierbare moeilijk is om beslissingen te nemen rondom de uitvaart in Huizen. Daarom staan wij ten alle tijden voor u klaar. Wij ondersteunen u graag bij het nemen van belangrijke beslissingen en nemen graag zo veel mogelijk uit handen.ondersteuning bij begrafenissen - handen

Wij hebben wij een bijzonder concept ontwikkeld. Wij hebben namelijk als aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven een uitvaartpakket concept ontwikkeld. Dat betekent dat wij een aantal voorstellen hebben gemaakt die bestaan uit mogelijkheden binnen een bepaald budget. Onze uitvaart voorstellen in Huizen zijn dus altijd prijsgunstig. In principe gaan we ervan uit dat u wilt kiezen voor een crematie in Huizen, een begrafenis loopt namelijk al gauw op in de kosten. Onze voorstellen zijn dus gebaseerd op een crematie in Huizen, uiteraard is het ook mogelijk om met ons een begrafenis te verzorgen. Ook hierbij mag u van ons een prijsgunstig voorstel verwachten.

Een mooie crematie organiseren in de omgeving van Huizen

familiekamerWij verzorgen graag de crematie in Huizen volgens uw wensen. Wij kunnen ons voorstellen dat de kosten een belangrijke rol kunnen spelen. Wij zijn ontstaan vanuit het idee dat we een alternatief willen bieden in aanvulling op onze bestaande dienstverlening. Onze bestaande uitvaartbedrijven richten zich op de full service service uitvaartzorg en bevinden zich hiermee in het midden prijssegment. Wij willen wij ons profileren in het lagere prijssegment. Hiervoor hebben wij gezocht naar een vaste structuur van dienstverlening waarbij wij de te leveren dienstverlening zodanig kunnen aanbieden dat deze nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd.

U kunt een keuze maken uit onze crematie voorstellen in Huizen. Hierbij is het uiteraard mogelijk om bepaalde opties toe te voegen wanneer u dit wenst. Graag organiseren wij een crematie in Huizen die voldoet aan uw wensen. Met onze voorstellen moeten we soms wel een middenweg zoeken. Daarom bieden wij onze diensten aan tot maximaal 20 personen bij een eventuele afscheidsdienst. Wij bespreken uw wensen graag in een telefonisch gesprek. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze in een persoonlijk gesprek te bespreken, hier brengen wij wel extra kosten voor in rekening.

Ook een waardige begrafenis in Huizen is mogelijk

Wij gaan ervan uit gaat u kiest voor een crematie in Huizen. Daarom zijn onze voorstellen gebaseerd op een crematie. Natuurlijk is het ook mogelijk om met ons een begrafenis te verzorgen in Huizen. Laat het ons weten wanneer u dit wenst. Wijafscheidskamer maken graag een voorstel op maat voor u. Ook hier mag u verwachten dat dit voorstel prijsgunstig is. Een begrafenis in Huizen is per definitie duurder dan een crematie. Dit komt met name door de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud die per gemeente ook nog eens zeer verschillen.

Uiteraard mag u ons om advies vragen als het gaat om kosten en verzekeringen. Wij kunnen u goed adviseren als het gaat om de mogelijkheden binnen uw budget. Onze uitvaartverzorgers geven u een nauwkeurig beeld over eventuele keuzes. Wij bespreken de uitvaart in Huizen die voor u wenselijk is. Daarnaast is er vaak meer mogelijk dan u wellicht zou denken. Uiteraard is het mogelijk om uw dierbare bij u thuis te laten opbaren. Wel is dit duurder dan wanneer de overledene wordt opgebaard in het uitvaartcentrum. Wij helpen u graag met het maken van een keuze en het verzorgen van uw dierbare.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.