Prijsbewuste uitvaart

Bel ons en we helpen u meteen.

Prijsbewuste uitvaart bij Uitvaartzorg Baarn

Uitvaart EemnesBent u op zoek naar een uitvaartzorg die kan zorgen voor een prijsbewuste uitvaart? Dan bent u bij Uitvaartzorg Baarn op de goede plek. Wanneer een dierbare overlijdt is dit een moeilijk en emotioneel moment. Soms komen er dan ook nog zorgen over kosten van de uitvaart bij. Uitvaartzorg Baarn heeft hier rekening mee gehouden. Daarnaast kijken wij samen met u naar alle zaken die geregeld moeten worden bij een uitvaart. Hier houden wij rekening met een prijsbewuste uitvaart.

In aanvulling op de dienstverlening van onze bestaande traditionele uitvaartbedrijven hebben wij een crematie uitvaartpakket concept ontwikkeld. Uitvaartzorg Baarn is ontstaan vanuit het idee dat we een alternatief wilde bieden in aanvulling op de bestaande dienstverlening. Onze bestaande uitvaartbedrijven richten zich op full-service en bevinden zich met name in het midden prijssegment. Uitvaartzorg Baarn profileert zich daarentegen in het lagere prijssegment. Dat betekent een prijsbewuste uitvaart.

Persoonlijk en respectvol

Bij Uitvaartzorg Baarn gaan wij er in eerste instantie vanuit dat u wilt kiezen voor een crematie. Zo kunt u namelijk de meest prijsbewuste uitvaart verzorgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een begrafenis. Deze zijn per definitie duurder dan een crematie. Hier heeft u namelijk ook nog te maken met de kosten van de grafrechten en het grafonderhoud. Mocht u toch de voorkeur geven aan een begrafenis, vraag ons dan gerust om een offerte. Wij maken graag een offerte op maat voor u, uiteraard offreren wij deze ook prijsgunstig.

Uitvaartzorg Baarn heeft gezocht naar een vaste structuur voor het verzorgen van uitvaarten. Hierbij willen wij onze dienstverlening zodanig kunnen aanbieden dat deze nog steeds persoonlijk en respectvol kan worden uitgevoerd. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.