Kosten en Verzekering

Bel ons en we helpen u meteen.

Elke uitvaart is uniek. Dit betekent natuurlijk ook dat het kostenplaatje van elke uitvaart verschilt. Iedereen heeft zo haar of zijn eigen wensen met een hierbij behorend  budget. Het spreek dus voor zich dat er per uitvaart grote verschillen kunnen zijn qua kosten.

Om voor u uit te rekenen hoe de kosten laag, of kunnen oplopen hangt af van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij zullen u vooraf, en tussentijds bij het regelen van een uitvaart, goed informeren over de kosten van uw uitvaart. En bent u verzekerd, dan bekijken wij voor u ook de polisvoorwaarden van uw uitvaartverzekering om te bepalen wat er uiteindelijk wel of niet wordt uitgekeerd aan geld door de betreffende verzekeraar. Zo bent u, door onze professionele ervaring vooraf verzekerd van een correct en duidelijk inzicht in de kosten van uw uitvaart.

Mogelijkheden binnen uw budgetUitvaart Almere

Onze deskundige en ervaren uitvaartleiders kunnen u goed adviseren over de uitvaart die u voor ogen heeft, uiteraard e.e.a. binnen uw budget. Onze ervaren medewerkers kunnen we u een goed nauwkeurig beeld geven over eventuele keuzes, al dan niet met compromissen met de daaraan verbonden kosten. Zo bespreken wij de uitvaart die voor u wenselijk is. En wees er van overtuigd dat er vaak meer mogelijk is dan u wellicht zou denken. Laat ons u adviseren en neem gerust contact met ons op.

Uitvaart verzekering

Bij Uitvaarzorg Baarn helpen we u graag kosteloos met het uitzoeken van de verzekering van de overledene. Deze zullen we in gesprek met u we deze stap voor stap uitleggen, samen met de mogelijkheden die bij de specifieke verzekering horen. Op basis van deze mogelijkheden kunnen we samen verder kijken om de uitvaart zodanig in te vullen dat deze aan uw wensen voldoet en past binnen uw budget. Hierbij staat voor ons voorop het geven van een open en eerlijk advies. Bent u al verzekerd, laat ons, als u wilt, uw polissen bekijken om zo met u het budget te bepalen van de totale uitvaart. In veruit de meeste gevallen kan u uw verzekering gebruiken voor onze uitvaartkosten. Alleen bij een DELA, Yarden en Monuta verzekering moeten wij goed kijken wat er in de polis is afgesproken.

Uitvaart HilversumContact over uitvaart kosten en verzekering, en meer

Al met al helpen wij u graag met het vooraf regelen van uw uitvaart, een uniek moment in ieders leven, een moment welke niet kan worden over gedaan, een moment met tranen met soms ook een gelegenheid voor een lach bij de herinnering aan de overledene. Een moment van pijn maar vaak ook dankbaarheid. Mogen wij u helpen bij uw afscheid? Neem dan contact op middels het contactformulier of bel ons gewoon op het nummer (035) 303 09 43. De overige contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.