Nederlandstalige uitvaartmuziek

Wanneer een dierbare overlijdt, begint een periode van rouw. Naast alle emoties in deze periode, is er een afscheid wat geregeld moet worden. Praktische zaken zullen moeten worden afgestemd, onder andere hoe de uitvaart eruit moet komen te zien. Uitvaartzorg Gooi en Eemland ondersteunt u bij het regelen van deze zaken. Vrijwel altijd worden er tijdens de uitvaart diverse uitvaartmuziek gedraaid. Soms zijn deze nummers door de overledene al in eerder stadium geselecteerd, in andere gevallen is het aan de nabestaanden om zo passend mogelijke muziek uit te kiezen. Nederlandstalige uitvaart muziek is populair als specifieke genre uitvaartmuziek.

De mooiste Nederlandstalige uitvaartmuziek

De mooiste Nederlandse uitvaart muziek biedt veel mensen steun. In onze eigen taal kunnen we vaak beter zeggen wat we voelen. De boodschap komt vaak beter aan. Voorbeelden van liedjes die tegenwoordig tijdens uitvaarten veel gedraaid worden zijn “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, “De Vlieger” van André Hazes en “Papa” van Stef Bos. Dit zijn stuk voor stuk nummers die heel veel mensen aanspreken. Voornamelijk omdat de teksten zo herkenbaar zijn en voor iedereen te volgen.

Kortom, er is ongelofelijk veel uitvaartmuziek waar u uit kunt kiezen. Neem de tijd om de juiste Nederlandstalige uitvaartnummers te vinden en geef hiermee uw dierbare een passend en muzikaal afscheid. Om u te inspireren hebben we hieronder 20 voorbeelden van Nederlandstalige nummers in willekeurige volgorde op een rijtje gezet.

 1.     Claudia de Breij – Mag ik dan bij jou
 2.     Stef Bos – Papa
 3.     André Hazes – De Vlieger
 4.     Wim Sonneveld – Het Dorp
 5.     Marco Borsato – Afscheid nemen bestaat niet
 6.     Guus Meeuwis – De Weg
 7.     Maaike Ouboter –  Dat ik je mis
 8.     Clouseau – Afscheid Van Een Vriend
 9.     Jan Smit –  Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen
 10.     Robert Long – Liedje Voor Als Ik Er Niet Meer Ben
 11.     Rowwen Hèze – De Neus Umhoeg
 12.     Paul de Leeuw – De Steen
 13.     Mieke Telkamp – Waarheen, Waarvoor
 14.     Boudewijn de Groot – Moeder
 15.     Boudewijn de Groot – Verdronken Vlinder
 16.     Frank Boeijen – Zo Mooi
 17.     Rob de Nijs – Zo Zal Het Zijn
 18.     Glennis Grace – Afscheid
 19.     Frans Bauer – Een Trein Naar Niemandsland
 20.     Jan Smit – Je Naam In De Sterren

Uw laatste wens in vertrouwde handen!

Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

contactformulier

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.